Ергенът сменя прозвището си! Вижте с какво е решил да се занимава:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виктор Стоянов от премиерното риалити предаване „Ергенът“, сподели в социалните мрежи, че е готов да започне нов етап в живота си, след като прекратява досегашната си професия като мениджър на фитнес .

В продължение на няколко години, Виктор работи като мениджър във фитнес център, където се грижи за развитието както на физиката и здравето си, така и на самата зала. Спортът и дисциплината са на главна позиция живота му още от малка възраст, като само на 16 години, той става част от националния отбор по гребане.

Ева от „Ергенът“ влуди мрежата с провокативни снимки от Дубай (Снимка): Една от участничките в риалитито “ Ергенът “ бързо стана любимка на публиката, а Виктор Стоянов я …Mar 9 2022vijti.com

След тежка контузия, Виктор открива новата си страст във фитнес залата, която става основна част от неговото ежедневие не само като хоби, но и професия.

Днес, обаче той е решен да промени своя професионален път.

Виктор Стоянов в костюм

В профилите на Виктор в Instagram и Facebook, се появи публикация, с която той сподели, че трябва да се сбогува с любимата фитнес зала. Това, което заинтригува най-много последователите му, всъщност е причината за тази промяна – тайния бизнес, върху, който той работи от две години.

Десетки хилядите му последователи в социалните мрежи не се забавиха и веднага пожелаха новото му занимание да пожъне успех и споделиха, че нямат търпение да разберат какво точно е то.

Според Виктор, подробности за същността на новия му професионален път ще бъдат разяснени съвсем скоро. Това, което можем да кажем със сигурност е, че освен в търсенето на любовта, „Ергенът“ е силно решен да открие и призванието си в професионален план, като съвсем скоро ще разберем и какво ще бъде то!

Виктория Капитонова си сменила лицето след „Ергенът“Рускинята Виктория Капитонова е друг човек, откакто се снима в шоуто на Би Ти Ви „Ергенът“, писа „Уи…Mar 8 2022vijti.com

Вижте и сами какво точно сподели Виктор в социалните мрежи:

„Дойде време да се сбогувам с любимата си фитнес зала. Дойде време да поема по нов път.
.
Благодаря на работодателите ми за възможността и доверието да бъда част от този прекрасен фитнес. Надявам се, че съм успял да допринеса за развитието на залата и че ще оставя хубав спомен на колегите си за съвместната ни работа. Пожелавам успех на човекът след мен и дано успее да надгради, и развие още повече любимият фитнес.
Ще наминавам да разхвърлям тежестите от време на време. 😜 “

Тежка драма в Ергенът с Александра Брюнетката Александра Гърдева, която явно е изключително симпатична на „Ергенът“, за чието сърце се…Mar 8 2022vijti.com

.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!