„Ергенът” Алек май си хареса дъщерята на Глория

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любовни искри прехвърчаха между Алек Младенов и Симона Загорова. Последният „Ерген” на България видимо си падна по младата певица. Щерката на Глория и Александър гостуваха в подкаст, където стана ясно, че много си подхождат. Загорова установи, че дори зодиакално са един за друг.

Двамата си довършваха изреченията и дори и през компютъра си пролича химията между тях. „Дали мама Ксения ще хареса Симона, че и тя има „багаж”?” – питат се зрители. Оказа се, че Алек Младенов е нереализиран певец, който май е влязъл в „Ергенът” не да си търси жена, а да стане популярен и да гради кариера на изпълнител.

Междувременно стана ясно, че бившият съпруг на Симона Загорова – Даниел Милушев, я е тормозел. 3 години след раздялата на младата певица и Дани, Глория наруши мълчанието и изригна в инстаграм, провокирана от коментар на потребител. „Единият си гледа детето без баща, другият не смее да си хване гадже заради майка си, но и двамата разбират от любов“, иронично коментира зрителка на подкаста, където се изявиха Алек и Симона.

„Хей, скъпа, ти за нашето дете не се притеснявай! От нас ще получи и възпитание, и образование. Не е хубаво децата да растат в токсична среда каквато видяхме от него (бащата на детето – б.р.)! Идея си нямате как се държеше това момче със Симона. Дано е влязъл в правия път! Трябва да ни е благодарен, че все още не сме разказали нищо!“, избухна Глория.

Според източници на „Уикенд”, Даниел е играел комар и редовно е профуквал голяма част от парите на Симона. В един момент дори го търсели лихвари. Близки до семейството пък разкриват, че Милушев се е държал агресивно със Загорова дори докато тя е била бременна и веднъж даже я ударил. След този случай Симона взела решение окончателно да се раздели с него и срещнала подкрепата на майка си.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!