Емоционално сбогуване на Деси Стоянова с „Преди обед“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вчера дългогодишната водеща на сутрешния блок на БТВ „Преди обед“ обяви, че се разделя с телевизията. Деси Стоянова последва дългогодишния си партньор Сашо Кадиев, който също напусна преди време и сега е щастлив водещ на вечерно предаване.

Здравейте, аз съм Деси Стоянова. Започва един „Преди обед“, който ще е паметен, поне за мен, защото ми е последния. След 12 години и близо 3000 ефира на живо, затварям тази професионална страница в моята автобиография с огромни благодарности към всички, с които работех и БТВ, която направи това приключение възможно, обърна се със сълзи в очите водещата към зрители и колеги.

Благодарна съм за смеха, сълзите и безкрайното забавление, за вълнуващите срещи и вдъхновяващите истории, които преживяхме заедно с вас от двете страни на екрана.

През тези 12 години децата ми пораснаха и аз научих много за себе си, за света и за хората. Вярвам, че станах по-добра и като човек, и като професионалист. Тук истински се научих да слушам и да чувам другите, да вярвам в себе си, и в това което съм и мога да отстоявам, но и да правя крачка назад, когато е нужно.

Тук открих и новата си професионална страст, на която сега ще мога да отделям повече от времето и енергията си. Да виждам как с моя помощ хора, които имат какво да кажат, успяват да го направят по-убедително и въздействащо, ми носи огромно удовлетворение. И в крайна сметка всички знания и целия опит, който си натрупал, от един момент оттатък има смисъл, само ако започнеш да ги предаваш нататък. И точно това ще е основният ми фокус занапред. 26 юли 2024 година, сезон 13, ефир последен, нека започне сега.

Деси прегърна колегата си Сашо Кадиев, който също взе думата на раздяла.

Много съм щастлив и благодарен, че бяхме заедно и продължаваме заедно, защото си казахме, че ще сме заедно, докато ефирът ни раздели. И той ще ни раздели година след моето напускане, но малко по-късно ще ти взема пространно интервю, както ти взе на мен, за да разбера как ги вземаш тези решения, на какво те научиха тези години в телевизията и ти на какво я научи, заяви синът на Катето Евро.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!