Емоционална раздяла в bTV! Хекимян: Ти оставаш дълбоко в сърцето

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От 2000 г. до днес един човек е незименна част от нюзрума на bTV. А днес е последният работен ден на легендарния продуцент на bTV Петър Томов.

„Явно тук е било достатъчно интересно – и за мен продължава да бъде – за да не отиде другаде“, каза той по време на гостуването си в предаването „Тази сутрин“.

„Чувството за хумор ни спасява, защото нашата работа е ужасна – ужасно напрегната, ужасно тревожна, ужасно трудна… И във всеки един момент се учиш. Ако ти не съхраниш чувството си за хумор и за самоирония, ще влезеш в болница“, допълни той.

„Не мога да се нарадвам още на почивката си, защото един месец не е много, но свиквам. Това, което виждам тук и което видях, когато влязох в bTV преди 22 години и два месеца, буди в мен такова вълнение, че на човек му е трудно да си представи“, сподели той.

„Разликата е огромна – и технически, и по начин на мислене нашата телевизия се промени много. В bTV само прозорци не съм чистил. Мел съм пода, но това е част от живота“, разказа още Петър Томов.

„Благодаря за уроците и обичта! Ти оставаш дълбоко в сърцето“, каза на прощаване Антон Хекимян, директор на „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV.

Хекимян и Юксел Кадриев във войнаЖестока вражда се вихри между две от топимената на Би Ти Ви – Юксел Кадриев и Антон Хекимян. Поредни…Oct 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!