Емилия с колие за 6 000 лева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С уникално колие за близо 6 бона се похвали Емилия! Певицата закичва на врата си масивна метална огърлица с камъни и кристали на „Долче и Габана“. Проверка показа, че марковото бижу се предлага в интернет за над 00.

Емилия носи и в ежедневието скъпарското бижу. Колието с яка се предлага в сребрист и златист цвят, с кристални декорации, черна панделка и закопчалка. Включва торбичка за бижута и подпис на дизайнера. Тежи 219 грама, описват го от модната къща.

С тежкарския аксесоар изпълнителката се появява в клипа на песента „Закъсня“, която е съвместен проект със Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“. За отрицателно време видеото навърта над 1 милион гледания, а феновете го определят като песента на годината и апелират за повече подобни балади. В клипа гласовитата чалгаджийка сменя и още една кристална огърлица, чиято цена също включва няколко нули отзад.

Лъскавият аксесоар приковава вниманието

„Дълги години чакам този момент. Благодаря от цялото си сърце за тази възможност и на Слави и на „Ку-ку бенд“! Всичко беше толкова перфектно и точно откъм работа“, споделя Емилия за снимачния процес.

Певицата се появява с бижуто в клипа със Слави

Покрай клипа тя прави и фотосесия, на която отново е с лъскавото колие.

Скъпарския аксесоар слага на врата си и онзи ден, когато се пуска от тузарско заведение с букет в ръце. „Да не е станала рекламно лице“, питат се нейни почитатели. В действителност Емилия е рекламното лице на луксозния бранд, но не Башур, а Кларк – звездата от „Игра на тронове“.

Колието се намира в нета и за 0 000

Иначе нашата Еми от години е фенка на дизайнерите от Милано и неведнъж е засичана с техни дрехи и обувки, пише „България Днес“. За изисканите си аутфити „веселото момиче на попфолка“ се доверява на изтъкнати стилисти.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!