Емилия и дъщеря ѝ от Коко Динев са лика-прилика! Вижте колко много порасна Мира (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Кръвта вода не става“ са казали хората. И това не може да е по вярно в случая с Емилия и дъщеря ѝ от Коко Динев , Мира.

Певицата, която съвсем наскоро стана майка за трети път, явно е доста заета покрай грижите за бебе Джорджина и рядко ѝ остава време за разкрасяване. Затова Емилия използва всяка свободна минута, за да се поглези или прекара повече време със семейството си, или и двете, както е в случая.

Тези дни видяхме интересна снимка в профила на звездата в Инстаграм, на която изпълнителката си е направила маска за лицето , докато пътува в колата си. Примерът взима и голямата й дъщеря Мира Динева , която също е с маска на лицето – досущ като мама.

Емилия маска

Вероятно Емилия бърза да се прибере вкъщи, иначе трудно бихме си обяснили ако се появи точно в такъв вид на работна среща или пък на пазар.  Емилия развесели почитателите си с този кадър, към който прикрепи към косите им и по едно виртуално цвете. Мира още от сега е първа кипра и копира мама в методите й за разкрасяване.

Емилия кръсти дъщеря си от Коко Динев – вижте двете красавици (ЕКСКЛУЗИВНИ Снимки): Една от най-големите поп фолк звезди, Емилия , изненадващо се появи в социалните мрежи, след като п…Sep 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!