Елхово почерня от скръб-Убитият полицай готвел сватба

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Хората в Елхово са шокирани от новината за убийството на граничния полицай Петър Бъчваров. Съседи описват сержанта като възпитан и много добър млад човек, който никога не е отказал помощ на нуждаещ се, съобщава „Флагман“.

Семейството му било образцово – майка му Керанка е учителка, а баща му Димитър наскоро се пенсионирал, бил е началник на полицейското управление в Елхово.

Петър бил единственото им дете. По примера на баща си преди 8 години влязъл в системата на МВР и много бързо показал своите качества.

Сержант Петър Бъчваров живеел на семейни начала с приятелката си, а родителите му помогнали да си купи жилище. Младите планирали и сватба.

Колегите от Граничното полицейско управление в Елхово са в шок. Всичко, което знаят за трагедията, е от разказа на военнослужещия, с когото Петър е бил наряд. Полицаят светнал с фенера така трафикантите го фиксирали, застрелян е в главата и не е имал шанс да оцелее.

Трагедията, при която загина сержант Бъчваров, стана снощи около 20,35 часа в района на 242-ра пирамида при село Голям Дервент. Граничен наряд в състав сержант Петър Бъчваров и служител на Министерството на отбраната се натъкват на срез на оградата. Слизайки от служебното МПС, полицаят насочва фенера към въпросния срез, последвал е веднага изстрел от съседната територия на Република Турция, с който служителят на МВР е убит.

Групата, която е произвела изстрелите, се е оттеглила към вътрешността на Турция.

Осъществен е контакт с турските власти, предприети са действия по установяване на извършителите.

Кой е убитият край Елхово граничен полицайNo ExcerptNov 8 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!