Елица и Алекса свиха гнездо с наградата от „Игри на волята“ (първи СНИМКИ от семейния апартамент)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Победителят в 4-ти сезон на „Игри на волята“, сърбинът Алекса Ерски , заяви веднага след края на предаването, че ще даде 100-те хиляди на половинката си, Елица , която също бе участничка в риалитито, но отпадна малко преди финала. Двамата са решили да вложат крупната сума в закупуването на нов дом. Новината, че са новодомци не закъсня и в навечерието на Коледа Елица се похвали със семейно гнездо .

Наградата от 4-ия сезон на култовото шоу бе инвестирана повече от разумно. Елица пусна стори в Инстаграм, на новото им жилище, а от кадрите се вижда макар и малко от чисто новия им апартамент с приказна гледка към Витоша.

Елица Янкова дом

Елица и Алекса дом

От оскъдните снимки можем да установим, че семейният дом разполага с доста обширна дневна и кухня към нея, а това ни навежда на мисълта, че влюбените не са си купили имот от панелно строителство, а нещо ново.

Елица и Алекса дом

Още веднага след като грабна голямата награда от „Игри на волята” Алекса Ерски призна пред светския сайт Vbox7, че Елица ще разполага с цялата сума и ще  отговаря да бъде похарчена най-добре Той призна, че ще се премести в София при изгората си и парите ще им помогнат да имат хубав старт като семейство. А и жената трябва да държи парите и да разполага с тях, категоричен бе сърбинът.

Промяната е невероятна! Виктория от „Игри на волята“ изуми с новата си визия – всички са в ступор! (СНИМКИ): Волейболистката Виктория, която се доказа като една от най-силните жени в риалитито „Игри на воля…Dec 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!