Елисавета от „Ергенът“ има син? Риалити звездата провокира въпроси със снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Елисавета от „Ергенът“ се превърна в една от най-активните участнички, но не благодарение на отношенията ѝ с Евгени Генчев. Ели е една от водещите участнички, чието име участва в скандалите. По-интересното обаче е, че до този момент тя не е имала челен сблъсък с друга мацка.

Ели прави коментарите си хем директно, хем се старае да са тихи. Това накара мнозина да я определят за „страхлива злобарка“, но на нея не ѝ пука за хорското мнение.

В социалните мрежи обаче ври и кипи от клюки и снимки за някои от участничките във втори сезон на любовното шоу. Всичко започна с Габи Бланко, за която се твърдеше, че била платена компаньнонка от популярен сайт за обяви. Самата Габи категорично отрече грозната фалшива новина, като отсече на стори в Instagram, че има собствен сайт за дрехи и не е проститутка.

Новата клюка в социалните мрежи е, че Елисавета, приятелка на Габи Бланко, има син от предишна връзка. В някои форуми потребители твърдят, че мацката дори не го криела, като е качила няколко снимки с момченцето в профила си. Ние направихме бърза справка и установихме, че това е наистина така. Снимки с момченце има, но Ели не е коментирала официално темата. Напълно възможно е детенцето да е на приятелка или роднита.

Изображение: https://www.facebook.com/E.Stavreva

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!