Елен Колева: Вече не мога да правя любов с мъж, който ми вони на алкохол или на цигари.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Признат грях – половин грях. В това отношение трябва да похвалим чаровната актриса Елен Колева. Родената като Елена Калевска актриса днес е в отлична форма, но преди време е била в капана на пристрастия. „Имала съм зависимости от алкохол, цигари и други неща“, разкри звездата от „Шивачки“, като не спомена наркотици, но вероятно са те.

 Зеленооката брюнетка е направила обаче всичко по силите си, за да се отърве от тях. Все пак предишните й залитания по силните усещания не са отминали без никаква следа.

Омъжих се, ама избраника ми не се казва Валентин   Новината, че Елен Колева се е омъжила тайно, очаквано предизвика вълна от реакции …

 „Проблемът е, че вече не мога да правя секс с човек, който мирише на алкохол или цигари“, довери бившата любима на писателя Калин Терзийски. Това по думите й станало основната пречка в намирането на постоянен партньор.

Хубавата Елен: Не мога да правя секс с мъж, който мирише на..

„Затова е толкова трудно да намериш половинка! Да не пуши, да не пие, да не знам си какво… В един момент отиваш много далеч и започват да те питат: „Абе ти нормална ли си? Къде ще намериш такъв човек?“, разказа Елен. И въпреки че сама си дава кураж: „Спокойно, ще го намерим“, към днешна дата край Колева все още не се е завъртял „мъжът на живота й“.

Още преди няколко години актрисата обяви публично, че по хороскоп била обречена на „нещастие в любовта“. В „звездната й карта“ било заложено да не й върви с мъжете и никога да не срещне човек, който да удовлетвори всичките й нужди и копнежи. Тази карма се дължала на противопоставяне между Марс и Венера, поясни тогава красавицата.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!