Елена от „Ергенът“ шашна с визия, почти си показа зърната в секси фотосесия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Елена Сергова от „Ергенът“ определено успява да се отличи с някои свои качества. Мацката не се страхува да влиза в директен спор с някои от момичетата, боравейки с аргументи.

Фенската ѝ маса определено се е увеличава в Instagram, където Елена обича да споделя мислите си по различин житейски казуси.

Вероятно не всички знаят, но Елена има собствен подкаст, а една от последните теми е свързана с поп-фолка. По този повод мацката от „Ергенът“ постна доста гореща своя снимка, на която е облечена в прозрачна черна блуза, а зърната ѝ са деликатно прикрити от бродерията.

Ергенът награби голата Елена / ГОРЕЩИ СНИМКИЕргенът награби смело Елена, която в битка за сърцето му свали горнището на банските си. В епизода т…Mar 31 2023vijti.com

Качествата на снимката няма нужда да коментираме ние. Потребителите пишат, че новата им любима риалити звезда изглежда убийствено секси – хем показва нещо, хем всичко е загадъчно. Едно обаче е повече от сигурно – Елена се чувства прекрасно в кожата си, а това си личи и в шоуто.

Мацката е непоклатима, макар и ранима и емоционална. Тя не се притеснява да казва в очите някои неща и на Евгени, чиято пасивност се забелязва от някои хора, включително сред участничките. Елена обаче намира начин да разкрие мислите си пред пианиста, който обаче почти не реагира на много от нещата.

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!