Елена от „Ергенът“ изненада всички и се пусна гола (СНИМКА 16+)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Татуираната Елена Сергова е един от най-любопитните участници в „Ергенът“ за тази година. Тя се занимава активно с писане и има собствен блог, а татуировките по тялото ѝ я правят още по-интересна за останалите. Елена не крие, че няма нищо общо с някои от останалите момичета, които разчитат главно на корекции и редовно лягане „под ножа“. Поради това някои недоброжелатели я оприличават на хипарка, тъй като просто е различна от повечето други.

В същото време Елена не се срамува от голотата, което виждаме в един от последните ѝ постове в социалната мрежа Инстаграм. Кадърът е заснет сред природата в планината, а на него г-ца Сергова е полугола, за радост на феновете си от мъжки пол.

Към снимката Елена е добавила доста интересни думи, които си струва да бъдат прочететени от всички.

Лъсна най-голямата измама на bTV с „Ергенът“ – ВИДЕОВторият сезон на „Ергенът“ е в разгара си, а коментарите за различни измами в риалити формата, вече …Mar 23 2023vijti.com

Тя написа:

„Една от нетърпимите грешки на всеки, решил да занимава аудиторията със себе си, е да се прави на непогрешим. Уязвимостта е прекият път към това да докоснеш наистина някого.

Да си покажеш раните и да си готова някой да им сипе сол. Да се съблечеш почти гола в планината, за да си напомниш колко близко до съвършвнството на природата е и твоето тяло, с всичките му кусури.

Да вдишаш увереността, че колкото по-гола си пред себе си и другите, толкова повече пластове смисъл носиш напред.“

Е, определено можем да кажем, че снимката е наистина красива и си заслужава да бъде видяна.

В последния епизод на „Ергенът“ Елена Сергова получи една от розите на Евгени и остана в предаването. Остава да видим и дали тя няма да се нареди сред финалистите във формата. Не бихме се учудили това да се случи, защото тя определено е стойностно момиче.

„Ергенът“: Евгени и Виктор се гушкат на плажа преди 10 години (Снимка)Истинска изненада поднесоха двамата най-видни ергени у нас, с това което са правили заедно преди год…Mar 23 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!