Експерт по езика на тялото твърди: Романтичният момент на балкона разкри истината за връзката на кралската двойка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кейт Мидълтън се появява за първи път пред публика шест месеца след като разкри естеството на заболяването си. Естествено, медии и обикновени хора я гледаха под лупа, наслаждавайки се отново на безупречната й визия.

Интересно е обаче какво откри експерт по езика на тялото във връзка с любовта между нея и принц Уилям!

Въпросният специалист анализира малките жестове на кралската двойка и разкри истинската природа на връзката на Кейт и Уилям, след като светът ги видя да споделят романтични погледи на балкона на Бъкингамския дворец.

Принцесата на Уелс изуми обществеността, когато се появи за първи път тази година, за да се присъедини към кралското семейство в честването на официалния рожден ден на краля.

Кейт и Уилям Trooping the Colours

Експертът по комуникации Джуди Джеймс разкри, че споделеният момент между нея и съпруга й е дал трогателна представа за радостта им от повторното събиране на световната сцена.

Тя разкри пред MailOnline:

„Най-трогателният момент беше, когато очите на Уилям и Кейт най-накрая се срещнаха.

Усмихнатите очи на Уилям и набръчканите мускули около устните му показваха вътрешната му гордост и облекчение, че красивата му съпруга отново стои до него, докато Кейт, видимо отпусната, отвърна на широката си любяща усмивка.“

Появата на принцесата на Уелс беше под въпрос, след като тя пропусна последната репетиция за парада миналия уикенд. Но тъй като кралят също страда от рак, този пищен спектакъл беше символично изявление на монархията след несигурния период.

Кейт разкри снощи, че има добър напредък в лечението си, но откровено добави, че има добри и лоши дни и въпреки че работи от вкъщи, каза, че все още не е излязла от „гората“.

Изказването на безусловна подкрепа от страна на обществеността остави дълбоко впечатление в принцесата, която разкри, че е поразена от милите съобщения, които са помогнали на нея и Уилям през трудното пътуване.

Кейт Мидълтън в карета

Г-жа Джеймс разкри още, че принцесата на Уелс е показала истинска класа, сила и решителност по време на битката си с рака. Тя продължи:

„Езикът на тялото на Кейт по време на тази първа стъпка обратно в очите на обществото е показателен за това какво означава да си част от кралското семейство.

Тя отразява образа на покойната кралица в духа на стоицизъм и спокойствие, без грам самосъжаление или драма.“

Подходът на Кейт към обществеността изглежда е подобен на подхода, който трябваше да възприеме със собствените си деца: подход на уверена решителност, увереност и дори подкрепа.

Ако някой е имал съмнения, това нейно появяване доказа, че тя е законният наследник на титлата кралица!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!