Експертът Еленко Божков: Позицията на ЧЕЗ е размазваща, Фандъкова да подаде оставка заради шахтата – убиец

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Позицията, с която ЧЕЗ отговаря на Йорданка Фандъкова и архитект Здравков, е направо размазваща! В нея ЧЕЗ казва, че служебната бележка, издадена от район Триадица от 2011 г., удостоверява, че павилионът е бил поставен и е съществувал преди датата на издаване на бележката като е уточнено, че същата е издадена, за да послужи пред ЧЕЗ.

Това коментира във „Фейсбук“ Еленко Божков.

Жесток удар за доц. Атанас Мангъров, жена му го напусна„Да, жена ми ме напусна! Не живеем заедно, но нямаме развод, аз още я обичам. И тя ще ме подкрепи на…Feb 18 2021vijti.com

Това означава или че за павилионът има удостоверение за въвеждане в експлоатация, или че лицето, което е подписало служебната бележка, е съставило и подписало документ с невярно съдържание. Съществува и хипотеза, при която ако от района е поискана такава бележка и се е установило че обекта няма удостоверение за въвеждане в експлоатация, се пристъпва веднага към премахване на обекта, но очевидно такова нещо не се е случило.

Оттук нататък вниманието и на разследващите и на гражданството трябва да се насочи към отдел „Общински експертен съвет и деловодно обслужване“ и Дирекция „Общински строителен контрол“ към Направление „Архитектура и градоустройство“, които са подчинени на главният архитект Здравков и на кмета Фандъкова.

Гражданите и техните представители в общината трябва да поискат и да получат оставките на кмета и на главния архитект, а прокуратурата трябва да им повдигне обвинение и започни следствено процесуални действия, казва още Еленко Божков.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!