Една от най-известните порно актриси разкри коя е била най-травмиращата сцена, която помни и до днес

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата актриса от филмите за възрастни Лана Роудс коментира в интервю за подкаст коя е била най-травмиращата ѝ сцена, когато все още е била част от тази индустрия.

Макар 26-годишната американка, родом от Чикаго, да се изявява във филмите за възрастни едва две години – от 2016 до 2018 г., тя не спира да разказва в редица интервюта какви ужасни неща ѝ преживяла през този период.

Всичко това беше един травматизъм за мен. Няма да казвам отново, че всички сцени бяха ужасни, но имаше пет-шест, след които се чувствах наистина много зле, обясни Роудс.

По думите ѝ най-кошмарната сцена е била онази, в която е била принудена да пие урина.

И до днес си го спомням. Не е нормално момиче на 20 години да го задължават да пие урина от по-възрастен мъж. Дори преди някои от сцените ходих на психолог, само и само за да имам сили да застана пред камерата, разказва още тя.

В момента Роудс се изявява като модел в платформата OnlyFans, където качва „такова съдържание, което ѝ допада.“

,,Порното продължава да ме зове, защото все още съм една от най-търсените актриси, но не обмислям завръщане в краткосрочен план“, категорична е тя.

Катето Евро след поредния лифтинг вече изглежда като набор на сина си! (Снимки): Катето Евро безспорно е една от най-красивите актриси у нас. Звездата от „Оркестър без име“ неведнъ…Jun 5 2021vijti.com

Novini.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!