Една жена свързва Маричков и Волев, изпрати и двамата във вечния им дом

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Игри на съдбата, карма, лош късмет или както и да го наречем, това преживява една жена, която само в рамките на дни изпрати двама съпрузи – бивш и настоящ.

В деня, в който изпрати Кирил Маричков, Доротея Волева- първата му съпруга изгуби и втория си съпруг Николай Волев. Смъртта му е същата- отново падане. Полет. Бог да е милостив към душите им.
Понякога във всичко, което се случва около нас има толкова символика, че трудно може да мине за случайност. Всъщност никога не е случайно. Понякога Бог ни отнема радостта, за да намерим утехата в Него… или опората, за да можем да хванем Неговата ръка… Или пък здравето, за да усетим колко сме крехки и колко е преходен този свят и отново да потърсим Него…

С емоционален пост първата съпруга на Кирил Маричков Доротея Волева се прости с легендата на българския рок:

НА КИРИЛ МАРИЧКОВ
Всички умираме. Но със своето творчество и живот той се обрече на безсмъртие. Той ще остане завинаги в нас и няма да бъде забравен.
А какво по-хубаво от това.
Във всяка негова песен някой намираше себе си,своите чувства,своята вяра,своята надежда.
А какво по-хубаво от това.
Съдбата му отреди и друг подарък. Не да умре в инвалидна количка в някой хоспис, а на сцената, където е неговият живот, смисъла на съществуването му и музиката неговата любов.
А какво по-хубаво от това.
Мир и светлина по пътя ти, Кирчо!
Твоята първа съпруга Доротея

Това прощаване пише дамата без дори да подозира какво й готви съдбата.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!