Една година след смъртта на Миро от „Биг Брадър“: Половинката му просълзи с думите си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Измина една година от внезапната смърт на Миро, който е победител от втория сезон на легендарното риалити „Биг Брадър“. Преди година получи втори инсулт, който отне живота му. 

Мъката за неговата спътница в живота Екатерина Дюлгерова и синът им е огромна. Тя разплака всички с думите си на тази ужасна за семейството дата, в която къщата им осиротя без гласа и присъствието на Мирослав.

Инсулт покоси Миро от „Биг Брадър“Победителят в „Биг Брадър 2“ – Мирослав Атанасов е бил приет в болница с инсулт, научи Lupa.bg. Рили…May 28 2020vijti.com

„Една година без теб, ЛЮБОВ. Има хора, които никога не преставаш да обичаш, просто защото това, което ви свързва, е по-силно от това, което ви разделя. Знам, че ще бъдем винаги заедно, защото нищо не свършва тук на земята!

„Обичам те където и да си и ми липсваш всеки миг. Мир, покой и светлина на прекрасната ти душа, слънчице“, написа Катя, а нейни приятели за пореден път показаха своята подкрепа.

Миро от „Биг Брадър“ прегръща сина си минути преди да издъхне (Втори исхемичен инсулт покоси риалити звездата)„Сбогом, сине“, са последните думи на победителя от втория сезон на „Биг брадър“ Мирослав Георгиев к…May 20 2021vijti.com


Източник: Блиц

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!