Египтянинът, дарил 10 бона на пребития Митко от „Капана“: Работи като магаре за 20 лева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

10 000 лева на бития уличен търговец от „Капана“ Митко ще даде египтянинът Нурелдин Елтамими, който притежава заведение в Пловдив. 32-годишният чужденец има бизнес под тепетата от 2009 г.

“И най-скапаната винпромска ракия е по-добра от домашната!”Научният сътрудник I ст. Владислав Ташков, д. м., е химик, който 17 години се е занимавал с изследва…Feb 25 2021vijti.com

„Познавам Митко отпреди 2 г. Тогава имах ресторант в центъра и той почти всяка вечер идваше да се нахрани безплатно при мен. Той е много добър човек. Работи като магаре от 9 до 21 часа за 20-30 лева“, каза бизнесменът пред 24plovdiv.bg. И добави, че бил шокиран от жестокостта на ресторантьора от „Капана“ Ивайло Пенов, който ударил с глава Митко и разпилял стоката му.

„Когато гледах видеото, ми стана много мъчно. Защо има толкова лоши хора? Ще се срещна с Митко, за да обсъдим какво му е необходимо. Половината от сумата ще му дам в пари, с останалите може да му закупя продукти или пък да направим ремонт на къщата му“, обясни Елтамими.

В кв. „Христо Смирненски“, където е заведението му, разказват, че всеки ден при него се хранят без пари по 20-30 бедни. Някои и по два пъти на ден. Елтамими никого не връщал.

Прокуратурата в Пловдив поиска постоянна мярка „задържане под стража” на 46-годишния Ивайло Пенов заради нападението над Митко в Капана, съобщава Trafficnews.bg. От обвинението съобщиха, че те са внесли искане в съда за мярката за неотклонение за това, че на 27 май по хулигански подбуди, адвокатът е причинил лека телесна повреда, изразяваща се в болка, на 42-годишни Митко – престъпление по чл. 131 ал.1 т. 12 вр. чл. 130 ал. 2 от Наказателния кодекс.

След преценка на събраната по делото доказателствена съвкупност, наблюдаващият прокурор счита, че следва да се внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Пенов. Становището се аргументира с това, че деянието е с висока степен на обществена опасност – извършено е в центъра на гр. Пловдив пред множество граждани и е хулигански мотивирано.

Освен това агресорът го е извършил в изпитателния срок на предходно условно осъждане, което влияе на високата степен на обществена опасност на дееца.
Предстои Районният съд в Пловдив да насрочи заседание по искането на прокуратурата.

Мария Силвестър падна в капана на К-19 и призна какви симптоми имаЗначително набъбва и броят на популярните звезди у нас, които стават жертва на коварния коронавирус.…Nov 15 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!