ЕВТИН ФАРС: Ето коя е истинската причина Валерия да напусне „Ергенът“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Както вече писахме, Валерия Дакова беше тази, която Алек Младенов отпрати от имението тази вечер. Най-младата и безспорно най-красива участничка, при това със силен характер и чар, не получи роза след последния вечерен коктейл и трябваше да си тръгне.

Истината обаче е друга. Решението не е на Алек, а на продукцията. Това е и причината на Валерия да й бъде „наредено“ да млъкне като пукал по време на личната си среща с Младенов на пейката, когато видяхме как синеочкото се опитваше да й вади думите с ченгел, а Валето просто мълчеше и го гледаше втренчено в очите.

Това не е присъщо за нея, виждали сме я на поредица от разговори и с Алек, и с момичетата. Картинката бе изцяло режисирана от екипа, но режисирана нелепо, това разкриха източници от кухнята на предаването. Защо ли?! Защото трябваше да остане Йоана, която ще вкарат в поредния сблъсък с Магдалена Томова само на метри преди финала.

Ясно е, че Йоана си взима багажа и напуска още в следващия епизод, за да остави същинската битка между Маги Томова и Надежда Вишева. Според зрителите обаче, ако Алек в крайна сметка избере Вишева, то значи е най-откровения тъпак.

„Толкова гадно и нелепо същество няма. Наборка на Маги, а само й обсъжда възрастта. Адска комплексарка е тая Надя“, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!