Евгени Минчев смаза полуголата Мира Добрева с коментар за деколтето ѝ (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар да е на прага на 50-те, Мира Добрева си остава една от най-добре изглеждащите родни звезди без съществени корекции по себе си. Блондинката не спира да качва изкусителни кадри в социалните мрежи, а коментарите обикновено са повече от позитивни.

Не и този път обаче! Захапа я не кой да е, а светският лъв Евгени Минчев .

Добрева качи в Инстаграм любопитна снимка как чете книга на плажа, но мнозина коментираха, че всъщност целта на емблематичната водеща е била да демонстрира физическите си дадености. Кадърът обаче даде повод на Евгени Минчев за яростна критика на облеклото й.

Мира Добрева зарадва феновете си с гола снимка от плажа (снимка) Мирa Дoбрeвa изуми вcички, cлeд кaтo прoяви нудиcтки нaклoннocти в coциaлнaтa мрeжa, видя HotArena…Sep 3 2021vijti.com

Мира Добрева деколте

Ето какво написа той в седмичната си рубрика в „Телеграф“:

Мира Добрева „оплетена“ в рибарски мрежи?

От времето на леля Кунка в лавката на основното ми училище не бях виждал плетена рокля. Леля Кунка си я плетеше сама, на една кука и даваше съвет как да си оплетат същата домакинката на склада Връбка и леля Нонка – чистачката. Хубави рокли ставаха, слага си по малко парфюм българска роза и водеха хорото на банкета за 8-ми март.

Роклята на Мира Добрева досущ ми напомня описаните дотук. Само че Мира носи други послания, такива на съвременност, обаяние и сексапил.

Роклята е меко казано ужасна и неподходяща за знаменитост като Мира. Връх на този кич е плетената розичка, чието реноме я е поставило на толкова  видно място. Вижте книгата, която внушава интелектуалност на портрета, обрисуван от рибарска мрежа, плетена роза и бяла роза изобщо.

Ще ми проговори ли занапред Мира, ако кажа, че тази рокля разкрива някои части от тялото, които по-добре да бяха оставени на сянка?“

Мира Добрева на плажа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!