Евгени Минчев се подигра много гадно с Росица Кирилова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката „ТелеГАФ“ на  в. „Телеграф“. Кривошиева – една от трите модни грации.

Поздравления за това успешно и разнообразно модно трио. Обединило в себе си бизнеса и сцената, то хвърля с широки шепи към нас модни идеи, представителни за всяка една от тези професии. Бизнесдамата на 2023 година Валентина Узунова сияе в бледолилаво, в което се отразява девственият сезон. Дрехата е подходяща за вечерни събития, в нея пребивават отсенките на една възвръщаща се очарователност, напомняща ни за добрия вкус. Ирен Кривошиева е актриса със стотици превъплъщения. Тук тя може да мине за дворцова личност, с избора си на бяла дантела и панталон, в който се преплитат черно и бяло. Топ нотариус Милена Георгиева обобщава всичко това с изрядна черна рокля и перли. Ако се каже повече за нея, ще бъде прекалено.

Модна гимнастика при Нешка и Раева?

Такъв синхрон няма и в синхронните гимнастики, но явно цветовите гимнастики се удават и на двете . Нешка Робева сякаш е предвидила какво ще облече Илияна Раева и с дързостта на зодия Близнаци, показва упорита различност. Защото, ако се вгледате в десена на ризата на Нешка, ще видите цветови наличности от блузата на Раева.

Само, че при Робева те са като засечени от лош перилен препарат в пералня датираща от раждането на Раева. От другата страна Илияна до такава степен е прекалила с цветята, че ни разказва гимнастиката. В гимнастическо съревнование са и прическите на двете заслужили дами в спорта.

Всъщност при Раева прическа няма, но като ми е дадена думата, да порицая Нешка. Време е тя да намери един удачен цвят, който да подобри главата и. Както се казва, от много глава не боли, скъпа Нешка.

Кеца ни разказва… Играта, с риза

Разказвате ми играта, скъпи господин Найденов. Риза като слънце, ама малко слънчевите изригвания в нея са ми вповече. Цветовете и шарките са хукнали със сто километра час и нека, щом звънеца бие, да не бие за модно изостаналите два пъти.

Нищо не искам да кажа, само споделям лично мнение. Гаджето пие баварска някаква си супа в кухнята направо от купата и щеше да се задави, като видя, че Кеца носи панталон в цветове, далеч от онези по ризата му. Разказвате ми играта, направо, а пък самият Играта изглежда предстои да носи куфарите на Васил. Защо ли- ами защото е облечен като носач. Толкоз.

Роси Кирилова – това е рокля, за възглавници!

Море, море на любовта, ми иде да запея пред тази плажна рокля, находяща се върху Росица Кирилова. Ако мислите, че ще си правя гаргара и шеги с „боса по асфалта“, абсолютно се лъжете, тъй като тук асфалт няма. Но Кирилова май е боса в това да избира дрехи, в които класическата и същност на звезда да се побере, без да излиза отляво или отдясно, да не говоря отгоре или отдолу.

Двете аксцентрични слънца биха седяли добре, като декор на възглавница, която да се въргаля по пода, но не и на зведното тяло на изпълнителката. Облечена така, казва гаджето ми, на нея ще и подхожда да пее Ах, морето, а море, около нея – бол. Комбинацията на наличните цветове е дразнеща и объркваща. Да, напълно класическа, за онези, които обожаваха ранния Версаче, но неприемлива за такива като мен, които биха поставили такива шарки единствено под дулото на пистолет.

Ненчо, давай го по-цветно, брат ми…

И така, това не е мокър сън а професионално подадена ръка. Сваляме сакото, събуваме дънките, отстраняваме блузката и… И се получава една завършена фигура, готова за преобличане. Какво ще му е на Ненчо Балабанов ако просто посегне към една коралова на цвят блуза, над която да положи светлосиньо сако. Никак няма да възроптая срещу бледолилави дънки, които да допринесат за съседството на великолепни цветни обувки. Нека сам си избере цвета, стига да забрави за бежевото. Дори британците, когато ходят на clay shooting /стреляне по глинени чинии/, пак се докарват по- жизнерадостно. Защо ли си представям обичаният актьор с един каскет, може кариран, но в ярки летни цветове. Не вярвам съпругата му да ми издере очите след тези съвети, имам на кого да се оплача.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!