Евгени Марчев: Преди да стигна до Страсбург, искам да разбера кои полицаи ме биха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Битият от полицаи на протеста в София Евгени Марчев намекна, че може да съди България в Страсбург.
Запитан от Слави в шоуто му в Телевизия 7/8 дали ще съди страната ни в Европейския съд по правата на човека във френския град, 22-годишният студент в Хага каза: „Преди да стигна до Страсбург, искам да се сдобия с решение от българското правосъдие.

Проф. Велислав Минеков в реч пред полицаите: Предадохте народа! (ВИДЕО) Видеоклип, на който се вижда как скулпторът проф. Велислав Минеков държи реч на полицаите пред окуп…Aug 8 2020vijti.com

Ще видим какво ще се случи. Искам да знам кои са полицаите, които ме биха. Следващият, който замести вътрешния министър Маринов, забравих му името, каза, че тези полицаи очевидно са им познати и са установени. Ще ми се и аз да знам кои са. Защо, след като някой е установен, по никакъв начин не се показва.”

Марчев уточни обаче, че случаят с него не бива да поставя общо клеймо върху българската полиция като цяло.

„Една от причините терорът срещу нас да не продължи, бяха и други полицаи, които решиха да бъдат професионалисти. Срещу мен нямаше насилие в ареста, нямаше насилие в буса. Една от причините това да се случи е, че една част от полицаите си свършиха работата. Няма как, в която и да е система, да не съществуват свестни хора, това е нещо нормално.”

73-годишната Баба Стойна: 6-има полицаи дойдоха да ме плашат да не говоря срещу БорисовШестима полицаи са посетили дом за стари хора в столичния квартал “Зона Б-5”, за да “профилактират” …Aug 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!