Ева Веселинова става все по-закръглена, но цъфти от щастие! Вижте и порасналите близнаци (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За разлика от куп родни „звезди“, които дни след раждането показват перфектна фигура (спомнете си само г-жа Гущерова), бившата Господарка на ефира, Ева Веселинова, не бърза да си връща формата от преди раждането. Вече повече от година след като роди своите близнаци, Ева не само че не е перфектно слаба, а е станала по-пълна отколкото беше след раждането. Килограмите обаче й отиват, а тя самата цъфти от щастие покрай грижите за бебчетата си.

Може би причината е в повишения апетит и вкусните гозби, които Веселинова сама приготвя. След като се раздели с коментаторския панел в „На кафе“ при Гала, тя започна да запълва времето си с готвене, като не пропускаше да сподели с феновете си в социалните мрежи какви вкуснотии е завъртяла за вечеря на мъжа си.

Ева Веселинова Гърция

Ева Веселинова дечица

После стана ясно, че е бременна, а след като роди, започна да готви и за децата. Изглежда обаче, тя не само приготвя храната, но и обича да похапва от нея. Най-новите снимки и клипове на русокосата млада майка показват, че с всеки следващ ден тя като че ли става все по-пищна и по-пищна.

Ева Веселинова близнаци

Когато погледне усмивките на дечицата й обаче, всички предразсъдъци и цялата суета изчезват при тази прекрасна гледка!

Ева Веселинова деца

Борис и Стефания от ден на ден стават все по-големи и по-самостоятелни, а мама винаги е до тях.

Ева Веселинова дъщеря

Ева Веселинова кръсти близнаците! Вижте порасналите сладури: Ева Веселинова кръсти близнаците си Борис и Стефания, които навършиха наскоро 1 годинка, а вече офи…Apr 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!