Д-р Симидчиев: Учебната година ще започне дистанционно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Ако гледаме тенденцията, то учебната година почти сигурно ще започне дистанционно“. Това заяви в ефира на „Нова телевизия“ пулмологът д.р Александър Симидчиев.

Д-р Симидчиев: Идва четвъртата вълна на К-19 у нас, пикът ще е през…Успях да си извадя сертификат с електронния си подпис, явно новата система работи. Там на 2 езика ви…Jan 20 2021vijti.com

„Ако не правим нищо след тази вълна, ще има и следваща. Имаме една четвърт на случаите от най-високата вълна, която сме имали досега. Имаме сериозен ръст на заразените, две от областите са в червено. Малко време ни остава и другите да са. Това, което трябва да направим е – да спазваме мерките. На морето мерки има, но не се спазват. Когато имаме нестабилна политическа ситуация, хората не можем да се обединим, за да съхраним общността ни“, обясни той, цитиран от „Факти“.

Когато живеем в общност, трябва да се съобразяваме с някои правила, заяви той по повод работата на заведенията на 100% за ваксинирани.

Трябва като общност да решим, че ще се съобразяваме с елементарните неща и да не допускаме фалшиви сертификати. Пулмологът е на мнение, че иначе ще спрат да признават сертификатите ни в чужбина и няма да можем да пътуваме.

На въпрос дали има ръст на заболели деца и тийнейджъри, той заяви, че имат данни от САЩ, но за България такива данни нямат.

Пулмологът д-р Симидчиев : Ваксинирайте само с първа доза, бързо!Понеже вирусът се променя, а скоростта на реакцията ни може да определи какво би станало на ниво поп…Jan 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!