Д-р Свинаров от Александровска болница: Каква ваксина бе, хора, има си българско хапче срещу COVID!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Акад. д-р Добрин Свинаров не е съгласен, че спасението от COVID-19 задължително минава през ваксинация!

Във време на пандемия, когато всеки говори за ваксини, България се доказа в медицинската наука. Наши лекари съставиха лекарство, което помага срещу COVID-19, пише Lupa.bg.

Цял екип от лекари, оглавяван от акад. д-р Добрин Свинаров, е автор на медикамента. Става въпрос за нещо много просто – таблетка за смучене.

Санитарка си сложи ваксина срещу коронавирус и почина внезапно Португалски здравен работник е починал два дни, след като е бил имунизиран с ваксината на „Пфайзер…Jan 5 2021vijti.com

“Още в началото на пандемията започнахме нашата работа по това лекарство. В него има витамин С, витамин Д, цинк и кверцетин. Това е първата му съставка. Във втората съставка се съдържа мелатонин, който е много богат на антиоксиданти и се използва във всички лечения на коронавируса.” – споделя д-р Свинаров, който оглавява Клинична маборатория и Клинична фармакология в Александровска болница.

Акад. д-р Добрин Свинаров има свое лекарство за коронавирус

Акад. д-р Добрин Свинаров има свое лекарство за коронавирусДругите хора от екипа, разработил лекарството, са акад. Богдан Петрунов, проф. Рахамин Шекеджийски и проф. Георги Момеков.

По идея на акад. Петрунов новият продукт срещу COVID-19 трябва да се съчетае с продукт, комбиниращ микроелементи, поливитамини и четвърт перорална ваксина, която предпазва от наслагването на бактериални инфекции.

Изобретението на българските учени е одобрено от Министерството на здравеопазването и скоро ще излезе на пазара. Д-р Свинаров обаче недоумява защо се купуват скъпи и недоказани все още чужди ваксини, вместо да се пробва с български медикамент.

Той твърди, че новото изобретение може да се ползва както за профилактика срещу коронавирус, така и за лечение, пише Паралел 42.

Ваксинираните могат да са разпространители на коронавирусаСпециалисти в САЩ са установили, че ваксинираните хора могат да са разпространители на коронавируса.…Dec 30 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!