Д-р Нели Пандова – Илиева е вторият починал медик от COVID-19 у нас

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

61-годишната д-р Нели Пандова – Илиева е вторият починал медик от коронавирус в България. Тя е работила в Центъра за спешна медицинска помощ – София (ЦСМП), казаха от там. По данни на секретаря на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов лекарката е била  констатирана с коронавирусна инфекция и е лекувана в Университетската болница „Света Анна”, след което е показала две отрицателни проби и е изписана.

Поне днес да млъкнат всички, които не спряха да хулят лекарите Публикуваме коментар на Емилия Балчева по повод смъртта на д-р Илияна Иванова: „Умолявам поне дне…May 2 2020vijti.com

Нейни колеги изразиха своите съболезнования към близките на лекарката:

„Екипът на ЦСМП – София изказва най-искрените си съболезнования към близките на д-р Нели Пандова – Илиева!

Д-р Пандова е дългогодишен лекар в Спешна помощ, всеотдаен професионалист и изключителен човек, който носеше достойно отговорността на Хипократовата клетва и отдаваше себе си на пациентите и хората в беда!

Изпълнявайки служебния си дълг и полагайки грижа за болните до последно, д-р Нели Пандова загуби живота си, но завинаги ще остане в сърцата на всички, която я познавахме и имахме честа да работим заедно!

Поклон пред паметта й! Светъл път!”

Млада лекарка, почина от COVID-19 в Сливен. Остави детенце и съпруг! Д-р Илияна Иванова, на 43 години е първият български медик, починал от коронавирус у нас.Починала…May 2 2020vijti.com

Източник:трафикнюз

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!