Д-р Кацаров: Показах над 400 документа с фалшиви хоспитализации на Балтов, затова го уволних

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Аз не съм влязъл в УМБАЛСМ „Пирогов“ като частен пациент. Едната възможност, която дава Националният рамков договор, дава възможност да имаш два безплатни прегледа. Излизаме извън тази хипотеза. За мен не е проблем и да си платя изследването, но аз съм здравно осигурен и мога да получа преглед, платен от НЗОК.

Казано е, че ми се прави е услуга. Научих затова, че съм пуснат по пътека един месец по-късно. Това коментира здравният министър д-р Стойчо Кацаров в ефира на Нова.

„Моята история в болницата е фалшиво, аз не съм бил и една минута в болницата. Всички записи са фалшиви, че съм преглеждан, че ме е болял коремът, че съм имал температура, че съм пил лекарства. Имам документ с невярно съдържание от „Пирогов“ с моите лични данни.

Не мога да показвам данни на други хора, но мога да показвам своите. Има още над 400 такива документа, аз ги показах на директора Асен Балтов и го уволних заради това нещо. Доц. Атанасов в защитата си може да каже, че съм и космонавт“, допълни той.

„Пирогов“ е направил фалшива епикриза за цироза на Стойчо КацаровНикога не съм страдал от чернодробно заболяване, уточни служебният здравен министър „Имам епикриза о…Jul 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!