Дянков и Светльо Иванов – като две капки вода

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистът Светослав Иванов и бившият финансов министър Симеон Дянков са като две капки вода, констатираха потребители на социалните мрежи, след като тази вечер в страницата на предаването „120 минути“ се появи анонс за участието на икономиста в неделното предаване на Светльо Иванов по Би Ти Ви.

Водещият на „120 минути“ Светльо Иванов се грижи за формата си по специален начинCвeтльo Ивaнoв тpъгнa пeшa, зapязa aвтoмoбилa cи! Boдeщият нa пyблициcтичнoтo пpeдaвaнe „120 минyти”…Sep 23 2019vijti.com

Беше публикуван и колаж от техни снимки, от който се вижда, че двамата много си приличат, като журналистът по-скоро наподобява ексминистъра на млади години.

В неделя вечерта Симеон Дянков, който живее в САЩ, ще се включи от Вашингтон с коментар по актуални теми.

„Симеон Дянков е водещ икономист на световно ниво. Само в България не го оценяват, защото българите са много компетентни в 2 направления – политика и футбол. И затова сме на това ниво“, коментира зрител на предаването. Друг обаче контрира, че бившият финансов министър е некомпетентен и не трябва да му се дава трибуна.

Бизнесмен пребил Светльо Иванов пред жена муВодещият на „120 минути“ по bTV – Светослав Иванов, е в трепетно очакване на втора рожба, шушука се …Jan 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!