Дъщерята на Христо Шопов преборила тумор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голямата дъщеря на звездата от „Братя” Христо Шопов от първия му брак с балерината Александра Георгиева е преборила тежко заболяване. Невена разказа в ефира на предаването „Търси се”, че е била диагностицирана с тумор на гръбначния стълб, който лекарите в Швеция, където тя от години живее, открили абсолютно случайно.

Дъщеричката на Наум Шопов стана на 2- вижте сладурското парти и красивата рокля на Амая (Снимки): Харесваме семейството на Наум Шопов и Теа Минкова защото са млади, позитивни и отдадени на това, ко…Dec 8 2021vijti.com

Когато научила, Невена се уплашила и първото, което направила, било да се обади на своя брат Наум Шопов, с когото макар да са от различни майки, са изключително близки. „Излязох от докторския кабинет. Седнах буквално пред него на улицата, взех си телефона и първия човек, на когото се обадих, беше Наум. Той невероятно бързо ми взе страха и паниката, когато ми обясни абсолютно всичко. Каза ми, че този вид тумор 100 % ще бъде доброкачествен, всичко ще се оправи, че няма защо да се притеснявам. Тези думи направо ме успокоиха за секунди. Повярвах му и всичко се оправи, всичко е супер. Но това е момент, който няма да забравя, и съм му невероятно благодарна”, сподели Невена през сълзи.

Тя неслучайно се доверила на брат си, преди да сподели на родителите си и мъжа до себе си, защото Наум Шопов-младши е дипломиран лекар, макар да не практикува, и за момента да се е отдал на актьорството и амплоато на тв водещ. Дъщерята на Христо Шопов често се прибира в България със съпруга си и тяхната дъщеричка. С баща си са запазили близки отношения, въпреки че тя от дете не живее под един покрив с него, тъй като с майка й Александра заминават за чужбина веднага след раздялата на балерината с Шопов.

През 1991 г. тя емигрира в Германия и става част от трупата на Фридрихщат палас в Берлин, където бързо се издига до солистка, а после и до директор на балетната трупа. По същото време у нас Христо е на върха на славата си. Години след раздялата Александра признава, че не е могла да понесе женското внимание към него и се е поддала на ревността си.

Амбицията й да прави шеметна кариера също повлияла на брака им и се оказала финалната точка на тяхната любов. Тогава Шопов намерил сили да позволи на вече бившата си жена дъщеря им да замине в Германия с нея. През 2018 г. двамата станаха баба и дядо за първи път на внучка, с която ги дари Невена.

От втория си брак с актрисата и кастинг директор Мариана Станишева, с която са щастливи заедно и до днес, Христо има син Наум, кръстен на прочутия си дядо Наум Шопов. Той също го зарадва с внучка Амая от половинката си Теа Минкова.

Заплашват Наум Шопов заради изгонването на една от участничките в ЕргенътПореден раздор в мрежата всява риалитито „Ергенът“. Водещият на тв сагата Наум Шопов се оплака, че и…Apr 15 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!