Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс на 16 е огледално копие на майка си! По-красива и от двамата (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъщерята на бившата известна актьорска двойка Кейти Холмс и Том Круз е на 16 години и е истински огледален образ на майка си. Сури Круз беше заснета в Ню Йорк, докато се разхождаше с приятели и облечена в наистина младежки есенен тоалет. Тя навърши 16 годинипрез април тази година и живее с Кейти в Ню Йорк, където посещава частно училище.

Сури Круз

Сури на 16

По време на нейното израстване из медиите непрекъснато се въртеше новината, че Том Круз изобщо не се вижда с нея. Двойката се разведе през 2012 г., а причината беше силното влияние на Сциентоложката църква, на която Том е активен член.

Кейти поиска развод, за да защити дъщеря си от общността на вярващите, към която принадлежи съпругът й. Оттогава Том никога не е виждан в компанията на дъщеря си.

Сури Круз

Чужди медии пишат, че актьорът имал свободата да вижда дъщеря си, но църквата не му позволила, защото тя не е неин член.

Дали това е цялата истина обаче, едва ли някога ще се разбере, защото Круз никога не е коментирал публично слуховете и факта дали поддържа връзка с единствената си биологична дъщеря.

Сури Круз на 16

А междувременно феновете на Кейти отбелязват колко много дъщеря й прилича на нея в миналото, от времето на сериала „Кръгът на Доусън“, с който изгря на филмовия небосклон:

Кейти Холмс

Том Круз не е виждал дъщеря си 10 години, през което време тя ето колко е пораснала-Снимки Дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз вече е 15-годишна млада дама, която по всички личи, че е наслед…Aug 19 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!