Паола, дъщерята на Преслава, изпитва Софи Маринова по английски език в клипче, което вече доби широка популярност в социалните мрежи.

Видеото с комичния момент е от живо включване, в което добричлийката и колежката й отговарят на въпроси на фенове, докато се наслаждават на поредната си съвместна вечеря.

Преслава окуражава 5-годишната си дъщеря да препитва Софи, което бе повод за смях. Не само, защото гласовитата изпълнителка среща затруднения с английски език, за което сама е признавала, а и защото не успява да чуе добре думите, които дъщерята на Преслава изговаря. Паола направи впечатление колко е напреднала с усвояването на езика. Майка й също се представи със знания, като веднъж даже поправи дъщеря си.

Смях предизвика и желанието на Паола да спи при Софи, както и да ходят в парка. Преслава бе категорично против, докато колежката й обеща, че ще отидат заедно на разходка. „Ей сега, станала е и е хукнала Софка до парка! Ето, всичко ще й се позволява – по 5 сладоледа на ден, коли-моли, всичко коз”, коментира Преслава. Както е известно, Софи обича да угажда на близките си, включително на сина си Лоренцо. Едва ли и феновете на гласовитата певица могат да си я представят да забранява нещо на наследника си.