Дъщерята на Коста Цонев се хвана на работа след 50 години безгрижие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Теодора – дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, вече трупа трудов стаж. Безгрижният период на 50 и кусур годишната дама приключи и тя се хвана на работа в магазин за дрехи. Бутикът е собственост на нейна приятелка.

„Освен, че е близка с Теодора, собственичката на търговския обект беше и гадже на баща й. Покойният актьор имаше любов с Ина преди да се ожени за Ели Цонева“, сподели информатор на „Уикенд“. И допълни, че сестрата на телевизионния журналист Митко Цонев се принудила да стане пролетарий, защото родствениците й в Америка престанали да й изпращат пари.

В мързелуване и консумация на големи количества бира минаваха дните на Теодора Цонева в последните години. Дамата с благороден произход надигаше бутилките с пиво в кварталното си кафене. Тя дотолкова прекаляваше с алкохола, че познатите й започнаха да се притесняват за здравето й.

Щерката на Коста и Анахид навремето живееше в Италия. Когато пък се върна в родината, направи неуспешен опит за самоубийство с приспивателни.

Вдовицата на Коста Цонев стана милионеркаПочти милион успя да влее в сметките си вдовицата на големия актьор Коста Цонев благодарение на щедр…Jul 6 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!