Дъщерята на Ирина Тенчева надмина майка си по- красота. Вижте я само (снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

снимки: Instagram

Звездната водеща Ирина Тенчева винаги е била изключително горда с децата си и не пропуска повод да изтъкне факта, че е щастлива майка. Тази сутрин половинката на Иван сподели колаж от няколко снимки в Инстаграм, с които определено успя да ни изненада.

Ирина използва фотоси на дъщеря си и супермодела Кейт Мос, за да покаже поразителната прилика между двете. Днес Верджиния е подрастваща 10-годишна красавица, която изключително много напомня на Кейт Мос, когато е била около нейната възраст. Снимката на модела, която Ирина използва за колажа е от времето, когато Кейт е била на 14 г. Вижте поразителната прилика:

Ирина Тенчева отслабва с Ангелска супа – ето рецептата (Снимки): Ирина Тенчева е всеобща любимка у нас още от времето си на ТВ-водеща. Понастоящем се изявява преди…Feb 14 2021vijti.com

Със сигурност не сме изненадани от факта, че Верджиния е хубавица, тъй като майака ѝ несъмнено е сред красавиците в родния шоубизнес. Но дали ще поеме по пътя на модата? Както виждаме, има необходимите заложби, остава само времето да покаже какво ще е бъдещето ѝ.

Ирина има още две деца – Спас и малкият Самуил. Припомняме ви, че преди да се влюби до полуда в Тенчева, водещият Иван беше женен за дългогодишната си половинка Вихра, от която има дъщеря на име Ава.

Иван Христов и Ирина Тенчева по спешност в болница Ирина Тенчева, съпругата на продуцента Иван, разказа за кошмара от коронавируса, който и двамата са…Apr 9 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!