Дъщерята на Илия Павлов се омъжи за чернокож (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Малката дъщеря на Илия Павлов – Паола, се омъжи на пищна сватба през уикенда. Наследничката на разстреляният бос на „Мултигруп“ каза „да“ на любимия си Ханс, с когото има връзка от около 5 години, а от миналия април са и родители на момиченце. Младежът е чернокож.

Момент от церемонията в католическата църква

Сватбата се е състояла в тузарска вила край Рим този уикенд. Гостите са били над 250 – от целия свят, но има и българска следа. Сред ВИП персоните, присъствали на церемонията, е Марта Вачкова заедно с дъщеря си Рада. Популярната актриса и майката на Паола Дарина Павлова са много близки приятелки още от студентските си години. Именно Марта съобщи за сватбата си в профила си в социалните мрежи.

Както повелява традицията, първо е църковният брак. На него влюбените разменят корони от главите си, а по-късно се вричат във вечна вярност един на друг пред Бог. По-късно пък е пищната церемония. Паола е католичка, а не православна.

Паола, облечена в снежнобяла рокля, бе закарана до олтара от възрастен мъж, вероятно роднина

„Прекарахме прекрасно с вас – Поли, Ханс и Дарина. Благодаря ви за вълнението, танците и смеха! Имаше и сълзи, но от радост“, написа развълнувано Вачкова.

Дарина Павлова държала сватбата да е лятна и да е в Италия, защото там прекарва около шест месеца в годината. Вдовицата на Илия Павлов има разкошна къща на остров Сардиния, както и просторен апартамент в центъра на Рим. През останалото време тя живее в Америка, а през зимните месеци отскача до Дубай, където е доведената й дъщеря Венцислава – дете от първия брак на Илия Павлов. Тя е омъжена за Тарек Микнас, чийто баща е един от най-богатите мъже в Близкия изток.

Паола и мъжа й Ханс с дъщеричката си, която се роди миналия април

Първият танц на младоженците като семейство

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!