Дъщерята на Ива Екимова провокира с прическа по последен писък на модата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Младата звезда Дара Екимова провокира с нова прическа, по последен писък на модата, като заложи на една от последните актуални тенденции.

Дъщерята на Ива Екимова успя да изненада своите последователи и фенове с атрактивна визия и само минути след като качи първи снимки в мрежата, бе затрупана от стотици комплименти.

Ива Екимова съсипа майката с децата„Всеки нормален човек би заобиколил. Всяка майка ще намери начин да предпази децата си. Всеки мислещ…Aug 22 2020vijti.com

За новия си външен вид Дара се довери на известен роден коафьор, а впечатляващият цвят на косата и бе постигнат с безамонячнитe бои на Alfaparf – Color Wear, дело на козметична компания Christian of Roma. Особено впечатление правят контуриращите лицето и руси кичури, които със сигурност и стоят повече от добре и перфектно се вписват с нежните черти на лицето и.

Боите не съдържат амоняк, безвредни са и подхранват косъма в дълбочина. Съставът им се базира изцяло на природни съставки, а благодарение на новата формула на оцветителите Сolor Wear може да се насладите на красиви и наситени цветове . Те са изключително трайни, осигуряват оптимално покритие на белите коси и събуждат естествения блясък на косата. Освен това са в специална биоразградима опаковка, която щади природата.

В своя първи пост за 2021 година Дара Екимова пожела тя да бъде по-добра от изминалата.

„Аз вярвам много силно в сбъдването на мечтите си, както и в късмета. Още по-силно вярвам, че късметът идва при готовите. Тоест, тези, които са си го изработили, били са проактивни. Има много мечти, които искам да сбъдна през настоящата година, на голяма част от тях вие ще станете свидетели. Понякога се хващам, че губя време в съмнение, несигурност и страх. Реших да се преборя със себе си и да спра завинаги да се саморазрушавам със собствените си мисли, над които имам влияние. Пожелавам ви слънчева, здрава, успешна и щастлива година. Нека бъде добра.“ – написа гласовитата певица.

Ива Екимова за непрежалимия Дими: 12 години те няма, но знам, че си тук и ни виждашДнес е денят, в който Дими от „Сленг“ загина при нелеп инцидент с мотор през 2008 г. Това е и поводъ…Jul 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!