Дъщерята на големият Тодор Колев за Борисов: Взе ни здравето, взе ни образованието – вън,

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Албена Колева е сред заклетите противници на Бойко Борисов и правителството!

Дъщерята на незабравимия актьор Тодор Колев, който си отиде от този свят преди почти 8 години, Албена Колева е недоволна от управлението на България и открито иска оставката на Бойко Борисов и всички около него.

Актрисата е сред подписалите се срещу правителството интелектуалци, които искат незабавната оставка на Бойко Борисов, Вежди Рашидов, Иван Гешев, Емил Кошлуков и Цвета Караянчева, писа Liberta.bg.

Мангъров отказа да изпълни разпореждането на Борисов да се ваксинира публичноДоц. Атанас Мангъров няма да се ваксинира, въпреки че само преди часове премиерът Бойко Борисов разп…Dec 28 2020vijti.com

Колева е възмутена от модела Борисов – Доган – Пеевски, който според нея е разграбил обществения ресурс на страната. Тя е на мнение, че парите от еврофондовете се крадат от тях тримата и хората около тях, а за обикновения гражданин не остава нищо и той живее в мизерия.

Известната щерка вижда най-големите проблеми на това управление в лошата ни здравна и образователна система. Според нея е трябвало отдавна да се направи реформа в тези две звена.

Доказателство за проблемите в здравната система е случващото се по време на пандемията в момента. Хора умират пред стълбите на болниците, тъй като няма място за тях в медицинските заведения.

“Има огромен спад в грамотността на нашите ученици. По този критерий сме на дъното на Европа, защото докато едни стават по-добре, ние падаме все повече” – смята Албена Колева.

Според нея и нейните съмишленици прокуратурата има двоен стандарт. За едни се правят безумни проверки, изразяващи показност, каквото беше нахлуването в президентството, а за властта няма никакви разследвания, както е с компроматите срещу премиера.

Щерката на големия Тодор Колев не може да приеме разграбването на природните ресурси на България. Гори, плажове, резервати отиват в частни лица, което тя определя като престъпно. Такъв например е случаят с плажа Росенец, за който се счита, че е собственост на Ахмед Доган.

В този ред на мисли интелектуалците срещу правителството виждат управляващите като безродници, тъй като продават собствените си природни блага.

Колева е твърдо против и родните ни медии, понеже вижда в тях тотална липса на свобода на словото. И 111-то място ни е много, смята актрисата.

Борисов раздава пари: Даваме 50 лева до края на март и вдигаме пенсиите с 5 % отПремиерът Бойко Борисов обеща по време на днешното заседание на правителството, че от 1 януари 2021 …Dec 30 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!