Дъщеричката на Николета и Божинов стана на 9 – вижте стилното момичешко парти на Никол (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Навръх 1-ви април, Никол , дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов , навърши 9 годинки. Естествено, гордата майка не пропусна да отбележи важното събитие в социалните мрежи, споделяйки кадри от детския празник.

Никол Божинова балони

„Oбич“ за мен се пише с „Н“! Тя празнува своите 9 години детство, а аз празнувам своите 9 на осъзнатост, смисъл и пълноценност! Тя дойде да усмихне живота ми, съвсем не на шега, и от тогава само нейната усмивка е мой приоритет! Честит рожден ден, Никол!“, написа щастливата майка в Instagram.

Никол Божинова торта

мъфини мече

Както сами можете да видите, партито ѝ е било много стилно и бляскаво , а рожденичката сияе, облечена в красива рокля с пайети. Четириетажна торта с мечета, балони, цветя, сладки лакомства, танцьорки… всички тези детайли допълват картината.

Никол Божинова парти

Заради пандемията от коронавирус купонът е бил с по-малко гости, сред които е бил и синът на Валери Божинов от Алисия, Валери-младши.

Николета Лозанова: Българските жени са лишени от класаСпоред Николета Лозанова българските жени са лишени от класа. Николета Лозанова се изповяда пред Вен…Sep 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!