Държавата, която отново превърна млад човек в поредна жертва от статистиката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В ранните часове на 14ти октомври в зверска катастрофа на пътя Казанлък-Габрово загинаха шест души. Челно се удрят два автомобила. В едната пътува компания от пет души, а в другата – само водачът. Колата, в която се возят петима, е управлявана от 18-годишен младеж, взел книжка преди няколко месеца и сдобил се с кола, като подарък от баща му, едва преди седмица. По първоначална информация, причината за катастрофата е, че момчето е употребило алкохол и е карало с изключително висока скорост.

Една година от тежката катастрофа край Своге: Какво се случва сега, след като преди година загинаха 20 душиНавършва се една година от тежката автобусна катастрофа край Своге, съобщава БНР. Днес граждани и бл…Aug 25 2019vijti.com

Една от жертвите в тази катастрофа, водачът, който е бил сам в колата си, е д-р Любомир Узунов. Уважаван специалист по дентална медицина.

Мариана Желязкова, Фейсбук

Беше тежка седмица – тъжна и гневна…
Тъжна, защото в тежка катастрофа загина обичан от нас човек…
Гневна, защото журналистите за пореден път изкривиха или по-скоро не представиха истината, показвайки манипулативно опечаленото село Крън, страдащо за петимата загинали цигани. Пропуснаха, обаче, да споменат за шестата жертва на тази ужасна катастрофа – д-р Любомир Узунов. Пропуснаха да споменат, че той беше Убит! Пропуснаха да споменат, че неговият 18 годишен убиец, заедно с останалите четирима спътници са били пияни и дрогирани. Пропуснаха да споменат колко обичан беше той и че за него скърбят не само семейство, близки, приятели, но и пациенти, и цяло Габрово.
Гневна съм на Държавата, която отново превърна млад, обичан и способен човек, в разцвета на професионалния и житейския си път, в поредната жертва от статистиката. Гневна съм, че няма последствия, че нищо не се променя, че пияните шофьори продължават да са нещо нормално в България. Гневна съм, че живеем в страх, че нашите деца може да станат част от тази статистика. 
ТОЙ ЖИВЕЕШЕ ЗА МИГА И НЕ СЕ СТРАХУВАШЕ ОТ СМЪРТТА! НО ТЯ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШЕ!
Той беше страхотен професионалист, влюбен в лекарската професия, перфекционист в работата си и чрез нея правеше света по-красив.
ТОЙ БЕШЕ БРАТ, СИН, ЧИЧО, ПРИЯТЕЛ…
Днес ти казваме сбогом, но ние всички ще помним широката усмивка, с която преминаваше през живота ни!!!
ПОЧИВАЙ В МИР, ЛЮБЧО! СВЕТЪЛ ДА Е ПЪТЯТ ТИ!

Източник: ЛЕНТАТА

Първи кошмарни СНИМКИ от кървавата трагедия в ЗлатицаПо първоначална информация, причината за катастрофата тази сутрин в Златица, при която младо момче з…Oct 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!