Дъното! Медсестра източи картата на мъртвец

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Медицинска сестра от Велико Търново стигна дъното – мародерката изтеглила крупна сума пари от банковата карта на починал пациент, съобщиха от прокуратурата.

Престъплението е извършено от 25 до 27 февруари м.г., когато тя ползвала картата десет пъти, когато изтеглила 1200 лв. Обвиняемата работела като медицинска сестра в болнично отделение.

Медицинска сестра осинови недоносено бебе, след като никой не го потърсил пет месецаАмериканската медицинска сестра Лиз Смит осинови свой малък пациент, предадоха местни медии. Невероя…Dec 27 2019vijti.com

К.М. бил приет за лечение, но няколко дни по-късно починал в реанимацията на болницата. В личния багаж на трупа имало портфейл и дебитната карта, с наличност 3900 лева.

След преместването му в реанимация сестрата, която била нощна смяна, събрала и преместила и багажа му. Тогава видяла и взела банковата карта и листче с ПИН-код.

На следващия ден роднините на К.М. дошли да приберат тялото и багажа му, като след като се прибрали установили, че дебитната му карта липсва.

На 26 февруари блокирали картата. Междувременно сестрата проверявала салдото и наредила неуспешни тегления, след което била разкрита. Предстои насрочване на делото за разглеждане от Окръжния съд в старата столица.

Снимката е илюстративна

Над 100 доктори и сестри се подредиха в редица, за да отдадат последна почит към тази медицинска сестра (ВИДЕО)Сестрите вършат невероятна работа. Въпреки това някои хора продължават да гледат на тях като по-низш…Jun 19 2019vijti.com

Източник:лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!