Доц. Мангъров постави страшен ултиматум към Кирил Петков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Експерт към „Възраждане“ обяви какво очакват да направи премиерът.
Нашата цел ще бъде да убедим премиера Кирил Петков да отстъпи за ”зелените сертификати”. Това, което той защитава, е безмислено и е противопоказно и вредно, но ако не отстъпи ще има и други протести. Това каза доц. Атанас Мангъров – здравен експерт към ”Възраждане”, който ще участва в срещите с министър-председателя.

Мангъров: Вече всеки, който се разкиха, разкашля и му потекат сополи, го диагностицират с KoвидЗдравната обстановка у нас наподобява на това, което се случи в Южна Африка, Великобритания, САЩ, Фр…Jan 8 2022vijti.com

Зеленият сертификат е безмислен, подчерта доц. Мангъров по БНР: „Защото тези, които са ваксинирани, които имат зелен сертификаг, те могат да се заразяват и съответно могат да заразяват други хора. И в същото време те имат право да се движат свободно“.

Според доц. Атанас Мангъров  работната комисия трябва да бъде създадена още следващата седмица с участие на широк кръг от експерти.

Премиерът обаче каза, че няма да отстъпи и няма как да бъде премахнат „зеленият сертификат“, пише frognews.bg.

Психолог: Когато говореше проф. Мутафчийски, не трябваше никой да дава думата на доц. Мангъров„В критична ситуация, каквато беше появата на пандемия от Covid-19, трябва да има един тип говорене.…Jan 15 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!