Доц. Мангъров: Ако бях премиер, щях да отворя училищата до края на май

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Сега децата ще се разболяват много повече, отколкото ако си бяха ходили на училищеВидео: Евроком

„Позволявам си да се изказвам по инфекциозни болести, това е нещо, с което се занимавам от 38 години.“

Това сподели доц. Атанас Мангъров в предаването ЕвроДикоф по Евроком.

По отношение на работата на специалистите в Националния оперативен щабМангъров заяви, че това е все едно „скиори да дават мнение за футболисти.

На въпрос какво би направил, ако е на мястото на Бойко Борисов, експертът отговори: „Щях да отворя училищата и градините до края на май.

Бенатова: Чуйте доц. Мангъров дори да не го харесвате или не отговаря на вашите вярванияЧуйте го, дори и да не го харесвате или да не отговаря на вашите вярвания. Все пак, да не забравяме,…Apr 29 2020vijti.com

А за опасението, че родителите ще го „набучат на кол“, ако тръгне някакъв вирус, Мангъров коментира така: „Децата така или иначе се разболяват, те не са спрели да се разболяват.  При положение, че те два месеца стояха вкъщи, те ще започнат да се разболяват от всички инфекции, които нормално ги има, защото тяхната имунна система в някаква степен е атрофирала за тези два месеца. Те ще се разболяват много повече, отколкото ако си бяха ходили нормално на училища и детски градини“.

Повече подробности вижте във видеото.

Ето и какви други теми се разискаха вчера в предаването ЕвроДикоф:

ВСС – „инквизиция“ за един, чадър – за друг. Стажанта пита, отговаря съдия Атанаска Дишева.

Адвокат Николай Хаджигенов за казуса Лиляна Деянова. Как обвиненията срещу Лилана вече започанаха да се разпадат…

Григор Здравков от Легия „Антимафия“: Брюксел официално: „БГ митниците в далавера с китайския внос за стотици милиони“.

Степан Хиндлиян – председател на Националния клуб на привържениците на „Левски“ – за интервюто с Божков, за писмото до Бойко Борисов и за бъдещето на синия клуб.

Фен на „ЕвроДикоФ“ от Англия – за прасетата и хората в Англия и България. Любителски видеоматериал и разговор по скайп с Пенчо Петков.

Доц. Мангъров: Щабът го е страх. Щом не може да носи отговорност, да си ходиНещата се правят бавно, защото щабът го е страх. Не знам защо, но го е страх. Те са там за това и за…Apr 28 2020vijti.com

Източник:дунавмост
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!