Дори испанската кралица носи най-модерната чанта за това лято: Може да се купи за около 10 евро и побира всичко! (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Испанското кралско семейство най-после е на заслужена почивка, а началото на отпуската им включва посещение на Балеарските острови. Но дори и на почивка, папараците ги следят изкъсо и това ни дава възможност да се уверим, че кралица Летисия е с перфектен стайлинг дори когато не е на работа.

кралица Летисия чанта

Красивата испанка избра небрежна, спокойна комбинация, идеална за непринудена разходка и обяд край морето, като за пореден път доказа, че може да се похвали с безупречен моден вкус по всеки повод.

кралица Летисия визия

Тя блестеше в бяла, развяваща се пола със средна дължина и висока талия, която бе допълнила с маслиненозелена блуза без презрамки, изработена от тънка, удобна материя.

Аксесоарите, с които кралицата на Испания обогати този ансамбъл, няма как да останат незабелязани, а именно равните плетени сандали в бежов цвят, които са едновременно удобни и практични, но и шик и елегантни.

Летисия стилна чанта

Ето и най-модерната чанта за това лято – тази от рафия с кафяви кожени детайли, като този модел чанта дължи популярността си на това, че е много универсална. Това е модел, който е изключително удобен за носене – може да се използва както за плаж, така и за работа или разходка, обяд, кафе с приятели…

Харесвате ли тази визия на Летисия?

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!