Дни преди да издъхне Вучков написал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Броени дни преди да издъхне на 83-годишна възраст, професор Юлиян Вучков е завършил последния си роман за Тодор Живков. За жалост изтъкнатият публицист и телевизионен критик не можа да дочака премиерата на изданието си „Истинският Тодор Живков” – документален роман за бай Тошо, по който работеше през последните 6 месеца от живота си.

Раздават на народа богатството на Юлиан Вучков – ето каква ще е съдбата на имането на професораБлизо две седмици след смъртта на легендата от телевизионния екран Юлиан Вучков, стана ясно какво ще…Oct 7 2019vijti.com

Това е близо 200-страничeн том, в който Юлиан разказва за най-дългогодишният управник на България. Книгата е прелюбопитна и си струва да се прочете. Авторът я определя сам като „документален роман”.

Предвидена е да излезе малко преди 10 ноември, навръх 30-годишнината от началото на т.нар. преход. Юлиян Вучков завърши документалния си роман за Тодор Живков само дни преди да издъхне. Последната книга на професора излиза в понеделник на книжния пазар. Уви, Юлиан Вучков не доживява да види отпечатана творбата си, за която приживе споделя, че ще е най-успешната в кариерата му.

БЛИЦ припомня, че на 22-и септември той почина внезапно след масивен инфаркт дни след като предаде ръкописа.

Професор Вучков е имал много тежко детство: За малко не умрял от глад и не бил убит„Най-тежките и трагичните години са ми били детството, юношеските години и донякъде младежките, защо…Oct 3 2019vijti.com

Източник: Blitz.bg:

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!