Динко затъна с огромен камион в пясъка край морето / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от хората, които са в района на бедствието по Южното Черноморие и оказват помощ, е Динко от Ямбол. Той е там с един от личните си автомобили, но също така на терен е и негова тежка техника.

Именно един такъв огромен камион затъна в пясъка и се наложи да бъде извикан багер, за да го изтегли.

От Кризисния щаб в Царево апелират всички желаещи да помогнат с доброволен труд и материални дарения да се обръщат към тях за съгласуване на дейностите със специализиралите служби и организации на телефон 05 90 5 5018

Извършват се отводнителни дейности в цялата община. Изваждат се автомобили от водата на плаж „Арапя“. Предстои изваждане на много животни и газови бутилки от морето.  Към момента няма бедстващи хора.

След поредното заседание на щаба е взето решение да се отмени Рибен фест, който трябваше да се състои на 09.09.2023 г. Отменени са и всички събития от културния календар на община Царево.

Отворен е обходен път до Варвара, Ахтопол, Синеморец и Резово. Мостът при Синеморец е проходим за високопроходими автомобили. Затворен е пътят до Фазаново – работи се за отваряне и стабилизиране на моста. Проходими са пътищата до другите населени места в общината.

Източник: plovdiv24

Неописуема трагедия: Камион блъсна автобус със сватбари, 6 ЗАГИНАЛИ И 43 РАНЕНИШестима души загинаха, а 43-ма други са ранени в страшна катастрофа между камион и автобус със сватб…Sep 2 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!