Димитър цяла нощ спял до агонизиращата си жена Калинка, която умряла в адски мъки / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Като изтрезнял 48-годишният мъж се предал в полицията

Митко е много добър човек. Хляба от устата си вади. Е, пиеше, но не е избухлив. Не знам защо е убил Калинка. Това каза пред Флагман.бг Анка Ангелова от Руен, която се представи за негова близка роднина.

Димитър е убил жестоко жена си Калина и е легнал да спи до нея – ВИДЕОкадър: Флагман, Youtube Поредна жена е убита от мъжа си. Село Ябълчево, община Руен, почерня от поли…Feb 5 2022vijti.com

Двете деца на Димитър и Калинка, за които се подозираше, че са станали свидетели на убийството, снощи са били при нея, а не в къщата на ужасите, където Калинка е загубила живота си по изключително мъчителен начин.

Все още не е ясен точният час на убийството. Много е вероятно Димитър да умъртвил жена си и цяла нощ да е спал до нея, докато тя издъхвала бавно в адски мъки.

По думите на Анка Ангелова, Димитър тази сутрин отишъл сам и се предал в полицията, разказвайки за ужасното престъпление, което е извършил, като обяснил, че я убил с удари с дърво.

Веднага след това към мястото се насочили полицейски екипи, които открили тялото на Калинка с видими следи от насилие по тялото и главата.  Трупът на жената е откаран за аутопсия в съдебна медицина при УМБАЛ-Бургас.

Вижте повече от нашия разговор с Анка във видеото:

Няма край кошмарът за Мария, убила серийния изнасилвач Боньо Фаса при самозащитаМария Гиздева от Стара Загора, обвинена за убийството на 62-годишния Богдан Динев – Боньо Фаса, все …Feb 2 2022vijti.com


Източник: flagman

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!