Димитър е убил жестоко жена си Калина и е легнал да спи до нея – ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

кадър: Флагман, Youtube

Поредна жена е убита от мъжа си.

Село Ябълчево, община Руен, почерня от полиция след получен сигнал за жестоко убийство на жена. По непотвърдена информация тя е била умъртвена след множество порезни рани, като преди това нападателят е опитал да я изгори жива, казаха съседи от селото пред Флагман.бг.

Анка Ангелова от Руен, която се представи за близка роднина на Димитър, говори пред „Флагман“ за фаталния инцидент.

Самотна майка убила детето си в село до Кнежа, обявила го за издирване и се снимала усмихнатаБабата на момиченцето също умъртвила една от рожбите си преди години, спомнят си жители на село Лаза…Jan 9 2022vijti.com

„Митко е много добър човек. Хляба от устата си вади. Е, пиеше, но не е избухлив. Не знам защо е убил Калинка“, каза тя.

Двете деца на Димитър и Калинка, за които се подозираше, че са станали свидетели на убийството, снощи са били при нея, а не в къщата на ужасите, където Калинка е загубила живота си по изключително мъчителен начин.

Все още не е ясен точният час на убийството. Много е вероятно Димитър да умъртвил жена си и цяла нощ да е спал до нея, докато тя издъхвала бавно в адски мъки. По думите на Анка Ангелова, Димитър тази сутрин отишъл сам и се предал в полицията, разказвайки за ужасното престъпление, което е извършил, като разказал, че я убил с удари с дърво.

Веднага след това към мястото се насочили полицейски екипи, които открили тялото на Калинка с видими следи от насилие по тялото и главата.  Трупът на жената е откаран за аутопсия в съдебна медицина при УМБАЛ-Бургас.

Няма край кошмарът за Мария, убила серийния изнасилвач Боньо Фаса при самозащитаМария Гиздева от Стара Загора, обвинена за убийството на 62-годишния Богдан Динев – Боньо Фаса, все …Feb 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!