Димитър Баненкин внезапно откри, че има 31-годишен син

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актьорът Димитър Баненкин изненадващо откри, че има пораснал син. Звездата от сериала „Скъпи наследници“ сам съобщи на приятелите и познатите си във фейсбук щастливата и същевременно неочаквана новина, видя Lupa.bg.
„Така се случват хубавите неща! Преди близо десет месеца разбрах, че освен прекрасна дъщеря, имам и чудесен син на 31 години…! Т’ва е положението!“, написа в социалната мрежа талантливият и харизматичен артист, като публикува и обща снимка на децата си.

77-годишна майка носи парализирания си син на гръб от 59 години!Историята на 77-годишната сръбкиня Олга Бошкович, която живее в село Мушич, за пореден път доказва к…Jan 14 2020vijti.com

Дъщерята и синът на Димитър Баненкин

Досега за Баненкин бе известно, че има 20-годишна дъщеря Миа от брака си с германка, с която е разведен. Самият актьор, който е възпитаник на Немската гимназия в Пазарджик и на ВИТИЗ и е сред основателите на Малък градски театър зад канала, емигрира в Германия в началото на 90-те. Той живее там 23 години, като изкарва парите си като собственик на ресторанти и барове. Връща се в България през 2012 г., за да се отдаде отново на любимата си актьорска професия, като първият филм, в който участва с главна роля, след дългото отсъствие, е сериалът „Недадените“.

Очевидно и за 57-годишния актьор, участвал в едни от най-известните нови български филми и сериали като „Посоки“, „Под прикритие“, „Дамасцена“, „Секс, лъжи &TV”, откритието, че има голям син е било много изненадващо. Десетки колеги и приятели на актьора го поздравяват под неговия пост. От трупата на Сатиричния театър, където е на щат, пък го подканят да почерпи щедро.

От снимката, която гордият татко е публикувал, се вижда, че синът много прилича на известния си баща, като и двамата имат искрящи сини очи. Засега няма повече подробности за тази прелюбопитна житейска история, както и за първата среща между баща и син. Фейсук профилът на младия мъж е Obi Wan Kenobî, което подсказва, че той очевидно е фен на джедая и един от главните герои от поредицата „Междузвездни войни“.

Източник: ЛУПА

Асеновградчанка мечтае отново да чуе „мамо”! 6-годишният й син се нуждае от нашата помощЕдно прекрасно дете от Асеновград има нужда от помощ. Дани е роден напълно здрав, но една ваксина вл…Jan 9 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!