Диляна Попова купува апартамент с реклами?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Диляна Попова през 2019 г. е изкарала пари за нов апартамент в центъра на София, написа HotArena.
Една от най-красивите българки се скъсва да бачка, вместо да се тежкари по заведенията. Стотина реклами и платени фотосесии е успяла да заснеме фаталната красавица, всяла смут в семейството на Асен Блатечки.

Диляна Попова ражда второ бебе от БлатечкиДиляна Попова е готова да роди второ дете на Асен Блатечки. От обкръжението на двойката издадоха пре…Dec 3 2019vijti.com

„Честно да си кажа, повече обичам да подарявам, отколкото да получавам подаръци. Предупреждавам, че ще раздавам подаръци. Е, не съм ги правила аз, но нали и Дядо Коледа е само посредник!“, пише Диляна в профилите си за непрестанните рекламни снимки, които публикува. А те са буквално за всичко – шампоани, заведения, дори и бира!

Диляна не си поплюва и щом са ѝ платили, ще работи! Най-често тя рекламира козметични продукти като кремове, серуми и различни помади за лице и тяло. Но и разкрасителните козметики като червила също намират „пристан“ при моделката.

Попова е търсена и за рекламиране на скъпи дрехи и модни колекции. Тя се включи и в рекламна кампания за известна марка мобилни телефони. Чиито цени са колкото две коли на старо. Диляна редовно се снима и как яде пица или паста – заведенията също имат нужда от реклама. И не само това – слънчеви очила, бански, слънцезащитни продукти, избелващи ленти за зъби, скъпоценни кристали, бижута, фризьори, бельо – всичко.

Автор: Novini.bg
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!