Джулиана Гани с разкошна погача за 40-тия ден на Кай – вижте колко е сладък в народна носия (+ кой го ориса) СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички знаем, че Джулиана Гани обича да върши нещата с размах – е, най-важният бебешки ритуали, погачата за 40-тия ден на сина й Кай, също бе едно малко чудо откъм организация и пищност.

На специалното събитие се събраха нейни близки приятелки, които орисаха бебе Кай . В специални носии всички присъстващи жени се вдигнаха на хоро заедно с бебенцето в ръце.

Кай погача

погача Кай

Прави впечатление присъствието на баба Дешка, която е от „палавите баби“ от село Горно Драглище, тя пожела на втория наследник на Джулката да бъде президент, министър, политик, най-големият в държавата.“

баба Дешка

„Днес е един щастлив ден за нашето семейство. Минаха 40 дни от раждането на Кай и вече по традиция официално може да бъде представен пред повече хора“, написа плеймейтката в социалните мрежи.

Гани погача

бебешка погача Кай

„Дали ще бъде президент или министър, както Дешка рече и отсече, или пък ще тръгне по друг път, Кай сам ще избере, най-важното е да бъде здрав, да има късмет и да стане добър човек.

На добър час, мое момче“, пожела майката на бебе Кай.

Кай почерпка

Кай торта 40 дни

Почерпката за събитието също бе „маркова“ – торта с лика на малкия принц, бисквитки с народни шевици и още много лакомства, с които да се подсладят орисниците на Кай.

бисквитки шевици

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!