Джулиана Гани призна коя е единствената неоперирана част от тялото й (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гледайки снимки на силиконката  Джулиана Гани „преди“ и „сега“, разликата е не само видима, но и очевадна. Дори за нетренираното око е ясно, че тя има зад гърба си десетки операции , благодарение на които Джулката изглежда като изкусителката, която е днес. Човек трудно може да си представи, че по нея има нещо, което не се е докосвало никога до скалпела.

Е, колкото и да е изненадващо, все пак има. Силиконката си е правила десетки операции до момента във времето, само и само да изглежда по начина, по който изглежда към днешна дата. Единственото, което засега тя не е пипала и може да се каже, че е напълно естествено по нея , това са зъбите , а признанието за тях прави самата тя наскоро в профила си.

В Инстаграм профила си Гани си призна за зъбките й не са пипани, защото феновете много харесват усмивката й. Но дори и да коригира и нея, вероятно вече дори няма да забележим, предвид множеството корекции по нея.

Джулиана Гани корекции

Очевидно мъжете в живота на плеймейтката си падат по изкуствените неща и вероятно не им пречи факта, че този тип жени пръскат хиляди левове ежемесечно, за да поддържат точно този си вид.

Джулиана Гани потвърди, че е бременна? (Снимка)Джулката отново подхрани слуховете, че е бременна от любимия ѝ Теодор. Силиконката качи забавно стор…Jul 16 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!